Veel itilugemist

Leidsin Tim Lamberti ajaveebi-sissekande 2004. aastast, kuhu ta on [L] kogunud erinevate Microsofti palgaliste suuvoodrite arvamusi vaba tarkvara kohta. Ilmselt ei olnud [L] 1998. aasta Halloweeni memorandum kahetsusväärne erand, vaid siiski vaid üks avalik tõendus selle firma eetikataseme kokkulangemisest mõne eesti erakonna omaga. Õnneks on enamik seal mainitud kirjutisi suhteliselt madalalaubalised (isegi meie omad füürerid kirjutavad veenvamalt) ja sellisena oma eesmärki ilmselt oodatud määral ei saavutanud. Praegune asjade seis näitab seda päris hästi.

2 kommentaari postitusele “Veel itilugemist”

  1. kst ütleb:

    midag on vist sassis, kas neid memosid oli mitu?
    Mulle nagu Kaku jutust meelde jäänud et asi toimus 1996 aastal ja ITSPEA 10. loengu tekstis on ka aastaks 96.

    🙂

  2. Kakk ütleb:

    Õige on siiski 98. Kui materjalis on 96, pean ära parandama. Aitäh märkamast!