Idee ITK söögikohale

Juba varem kiidetud ITK söögipaik on üldiselt endiselt mõnus (ainult pitsa on kehvemaks läinud – Kakk sööb seetõttu nüüd teisi asju). Et tegu on itimeeste toitumispaigaga, siis idee pidajatele: nimetage peamised toidud mingite lahedate itikeelsete nimedega (nagu kunagi on mingist teisest kohast meelde jäänud kanapraad nimega “Vahva võitluskuke viimane võitlus”). Oleks oma rahval lõbus ja ehk tuleks ka mujalt lähedusest mõned patsilised asja uurima.

Mõned ideed:
* kana riisiga – “hiinlased võitlevad Vistaga” (vista on läti keeles kana)
* juurviljasalat – “Kevin Mitnicki rootkit”
* spagetid Bologna kastmega – “Morrise uss”
* ühepajatoit – “Dambjuuseri vint”
* pannkoogid meega – “honeypot”
* mahlatarretis – “Compiz” (see kasutajaliides kallerdab suht samamoodi)
* kohupiimakreem – “Pisipehme”
* kalapraad – “Tuxi lemmik”
* …

Edasi arutades – seal müüakse vist mingis väheses ulatuses ka alkoholi. Siia sobiks siis peenemad ameerikakeelsed nimed nagu “Control-Alt-Delete”, “UPS Failure”, “Defacer”, “Format C:”, “DDOS”, “rm -rf /” ja “Social Engineering”.

3 mõtet “Idee ITK söögikohale” kohta

  1. Ja kesse kurat siis enam aru saab, mis on mis?
    Tuleb mingi “Core Dump” ja “Segementation Fault” ja siis m6tled ennast segaseks?
    Ma ytleks, et m6te p2deks kusagil peenemas IT-meeste s88gikohas (on meil sellist?), aga mitte s88klas kus tuleb lyhikese ajaga konveiermeetodil hulk algajaid it-neegreod 2ra toitlustada.

    A.

  2. Core dump võiks olla rosolje näiteks… 😀 AFAIK kasutab häkkerisläng toda terminit…. noh, rooberti tähenduses. Kunagi papa noorpõlves olevatki eespoolmainitud toitu mingis (tudengi?)kontekstis tuntud kui “voorimehe okset”.

    Aga tolles mainitud söögikohas oli toidu juurde lisaks nimele siiski ka lühike selgitus pandud, millest söök kokku pandud on.

  3. NB! Kuna üks lugejatest sai selle kirjutise peale ilmselt hüsteeriahoo, siis olgu siinkohal selgelt ja mustvalgel öeldud, et ka nõrgema närvikavaga inimesed aru saaksid – mainitud toidunimesid ei ole kuhugi ametlikuks kinnitamiseks esitatud, ITK sööklas pakutakse nähtavas tulevikus endiselt kooreklopsi ja kanapraadi ning üleüldse ei ole IT-inimesi vaja nii paaniliselt karta.

Kommenteerimine on suletud