Virisevad

Tänastes lehtedes nutavad mõned, et ei Elioni serverid ei lase enam e-posti läbi. Eks nüüd hakkavad siis mitme aasta tegematajätmised ennast näitama. Varem oli kõigil poogen, kui loll on klient – peaasi, et papp jooksis. Aga ju oli too ämber küllalt suur, et täitumine võttis aega ja üle ajama hakkab alles praegu.

Selles aga võib üsna kindel olla – seni kuni inimesed kasutavad teatud kindlat opsüsteemi, istuvad rahulikult arvutis administraatoriõigustes ja ilma paroolita, ei tea midagi süsteemi uuendamisest ega kaitsetarkvarast ning näpivad rõõmsalt suvalisi meilimanuseid ja MSNis ingliskeelsete sõprade saadetud “lahedaid faile”, see olukord ei muutu. Aga loodaks väga, et ehk sunnib kollitav (nüüd juba puhtrahaline) kahju nüüd mõningaid kodanikke alajäsemeid targema poole alt välja tõmbama.

Kommenteerimine on suletud.