Eel-eelkaitsmine

Kolledžis on asjalik tava korraldada paar nädalat enne lõplikke diplomikaitsmisi eelkaitsmised – kõik on peaaegu nagu “päris” (komisjon, protokollid jne), aga hinde asemel saavad tegelased hunniku soovitusi (vahel näpuvibutusi kah). Aga et asi veelgi jõhkram oleks, korraldas Kakk täna oma diplomandidele enne homset esimest eelkaitsmispäeva veel eel-eelkaitsmise.

Igati kasulik asi tuli välja. Närisime igaühe kaitsekõne ja slaidid läbi ning saime üldpildi üksjagu paremaks. Muide, all fuajees olev tunniplaanitabloo näitas ruumide broneerimissüsteemist sellist teksti: “227  kell 17-19    Kakk kiusab tudengeid”. Kutid käisid päeval koridori peal korduvalt küsimas, et mida hullu seal nende õnnetutega ette võetakse… 😀

APDEIT 02.06: Eile toimus sama asja jätkuüritus – nüüd juba enne lõppkaitsmisi järgmisel nädalal. Tablool seisis: “227 kell 17-19  Kakk kiusab jälle tudengeid”…

2 mõtet “Eel-eelkaitsmine” kohta

  1. Väga hea mõte! Seda võiks mujal ka teha! Eriti rõhku panna küsimuste-vastuste voorule.

  2. Aga peab täitsa välja pakkuma. Muljed olid igatahes päris positiivsed, osalejad ütlesid pärast aitäh.

Kommenteerimine on suletud