Raamatusoovitus: Capitalism 3.0

Kuna viimased sissekanded on kippunud sinna kreiside kildude valda, siis nüüd üks tõsisem raamatusoovitus: Peter Barnesi [L] Capitalism 3.0 – A Guide to Reclaiming the Commons. Sarnaneb veidi Larry Lessigi teostega, aga on rohkem pööratud majanduse poole. Idee kapitalismi kolmest “versioonist” on huvitav, paralleeli annaks tõmmata ka Pekka Himase häkkerieetika käsitlusega.

Ja nagu üha enam häid raamatuid, tuleb ka see PDFina vabalt netti välja (CC BY-NC-ND all) veel enne, kui paberil raamat trükikojast.

5 mõtet “Raamatusoovitus: Capitalism 3.0” kohta

  1. ee. ilus saatev tekst, aga linki küll ei ole, kust saaks tasuta allalaadida, on aga hoopis linki Amazoni :S
    Või peaksin olem registreeritud, et ligipääsu sellele PDFile saada?!

  2. Väga veider…. Vahepeal oli too server korra üldse maas (saatsin kolleegile, see ei saanud kah kätte), nüüd on PDF kaduma läinud (link oli sealsamas Amazoni oma juures). Samas viitab tekst endiselt vabale allalaadimisele… Ei tea. Või tuli lugejaid liiga palju…?

    Igatahes on see fail mul olemas. Kui tahtmist, võin kuhugi meilida – BY-NC-ND lubab mitteärilisel otstarbel ju paljundada.

  3. Heh. Aitäh “copy” eest. Ma isegi ei jõudnud Googleda, vastus oli juba olemas. 🙂 Eirasin vist “häkkeritega” suhtlemise põhireeglit. Aga seda ei saa vist mulle väga pahaks panna, sest seda …~kala linki nägin/lugesin hiljem 😀

Kommenteerimine on suletud