Bostonis ei tohi kulli mängida

Kunagi rääkisid kohalikud irvhambad loo eesti ja soome laste ühislaagrist, kus eestlased tegid külalistele ettepaneku kulli mängida, mispeale nood kohkunult laiali jooksnud. Nüüd aga on ilma igasuguse kahemõttelisuseta kullimäng Jänkistanis Bostoni linnas ühes koolis lausa CNN andmetel [L] ära keelatud.

Eriti andekas on tolles põhjenduses too tore väljend “unsupervised contact sports”. Selle järgi oleks lausa pidanud käesoleva sissekande “Võitluskunstide” rubriiki panema… Huvitav, kuivõrd skisofreeniliseks saab üks ühiskond ikkagi minna?

Kes lõbusaid kommentaare tahab, lugegu [L] Slashdotti.

6 mõtet “Bostonis ei tohi kulli mängida” kohta

  1. Emm, see lugu toob meelde Kepsu, kes meie koolis ka püüdis kulli mängimist tõsimeeli ära keelata. Niipalju, kui ma mäletan, küll tulutult. Ja siis kadus ta ise koolist ära.
    Õpetajad selgitasid temapoolseid kullimängimise keelamise põhjusi sellega, et ilusad jooksvad poisid olla ta südame liialt põksuma pannud ja ta soovis seepärast oma vooruslikkuse hoidmiseks mitte ennast ahvatleda lasta:P

  2. Kui kull on “contact sport”, siis rahvastepall oleks nende jaoks tõenäoliselt “open warfare”…

  3. Kusjuures ameerikas kannab see mäng softballi nime:P nii et soft hardcore:D

  4. Softball on siiski natuke teine asi vist – minuarust on see ameerika pesapalli pehmem, rahvalikum variant (aga põhiidee on sama – lüüa kurikaga visatud palli pihta). Rahvastepall peaks dodgeball olema. Aga muide, ka see mäng olevat paljudes USA koolides keelatud kui liiga ohtlik…

Kommenteerimine on suletud