Skaut on truu MPAA-le

Veel uudiseid Lol^H^H^H Ameerikamaalt.

Õhumüüjate ühendus MPAA on nüüd saanud hakkama [L] uue andeka asjaga. Skaudipoistele hakatakse jagama erilist teenetemärki mittepiramise ja vastava mindset‘i promomise eest. Huvitav, kas selle alla käib ka kamraadide järgi nuhkimine ja pealekaebamine (mis on ju eriti skaudilik käitumine)…? Microsoft ju omal ajal seda “Nail the pirate” -kampaaniaga propageeris, praegu saab samalaadset skautlikku käitumist harrastada näiteks [L] ESA veebilehel.

1 kommentaar postitusele “Skaut on truu MPAA-le”

  1. Chris ütleb:

    Arvestades asjaolu, et BSA (Boy Scouts of America) on ametlik Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kiriku ehk maakeeli mormoonide noorteorganisatsioon oleks taoline koostöö igati arusaadav. Kuulub ju suur hulk panku ja investeerimisgonde Utah’i vagadele vendadele ning ilmselt ei meeldi neile, et osa pappi nendest mööda tilgub ja keda siis veel, kui mitte tulevasi pintsakseljakotlasi selle vastases võitluses kasutada.