Compiz

Kuna sellest [L] Ubuntu foorumites kirjutati, otsustasin ka proovida ära, milline siis see arenev Linuxi vaste Vista Aero Glassile ja Macide Aquale on… Paigaldamisõpetuse Ubuntu Dapperile leidsin [L] siit (Intel 915 videokaardile soovitati Aiglx-varianti).

Õnnestus kenasti. Compiz sisaldab päris põnevaid lükkeid. Näiteks tööalade paigutamine suure kuubiku eri külgedele, mida siis keerata saab. Või akende dünaamiline suurendus-vähendus. Või akende dünaamiline minimeerimine töölauale. Või Alt-Tab’i uuem ja uhkem variant. Lisaks veel igasuguseid mitte nii suure mõttega jullasid.

Kindlasti on see Maci-meeste jaoks juba ammu tuttav maa. Aga mis Apple’il viga oma raua peal jaurata. Kuid Bill peaks küll tiba mures olema. Kui Vista lõpuks koolimajja jõuab, on tunnid juba alanud…

Üks mõte “Compiz” kohta

Kommenteerimine on suletud