Teeviit ja Robotex

Reedel sai siis pool päeva koos tudengitega Teeviidal boksis istuda. Kaasa sai võetud nii kolleegide kingitus 40-ndaks sünnipäevaks (sarviline kummist viikingimüts) kui ka barong inimeste hirmutamiseks. Kokkuvõttes oli päris vahva. Ehkki enamik huvilisi käis seinal asuva Kinecti mängusüsteemi juures ja muid asju uuris vähem, sai vähemalt üksjagu voldikuid ja muid infomaterjale välja jagatud.

Täna aga oli Robotexil robotite jalgpalli finaalidepäev ja sai käidud kolleegidele pöialt hoidmas. Marguse magamata ööd tasusid ilmselt end ära – taas kord näidati, kes robotimaailmas tegijad on. Kolledžile kaksikvõit, TTÜ kolmas ning tartlased hoopis pika ninaga. TTÜ-d ei aidanud isegi Chuck Norris – ehkki üks nende robot seda nime kandis, võttis ta ühes otsustavaks saanud voorus kätte ja tagus kõik pallid enda väravasse… Kakk siis noris, et “Chuck Norris ei löö omaväravaid – oma värav läheb enne kiiruga vastase poolele üle”. Kahjuks jäi aga see viimane sündimata ja finaal kujunes IT kolledži siseasjaks.  Konkurentide õnneks sattusid kaks kolledži ülejäänud tiimi varakult kokku omadega ja jäid alla – muidu oleks võinud seis neile hullemgi olla. Eriti just kokkuvõttes teiseks tulnud Madistajate-nimeline seltskond tegi mitmele vastasele kuivalt ära.

Aa, tegelikult veel üks tähelepanek – võistkond Tont kandis seekord soliidseid ülikondi ning ilmselt saigi saatuslikuks lips kolme selli kaelas. Lips on teatavasti [L] kägistusvahend, mis pärsib vere juurdevoolu ajju – pole siis ime, et teised paremaks osutusid. 😛

Õnnitlused robootikutele kõva tulemuse puhul!