Ei mingit pistmist

AK uudised lõid lokku Korea kultuuripäevadena reklaamitud ürituse ümber, mis osutus ühe Korea usuorganisatsiooni korraldatuks. Tavapärase ninnunännu “at-at-att, kurikaval plaan pähe määrida” järel võttis sõna (sel aastal Korea-teemalise) Orient-festivali korraldaja Rene Hekkonens, kes kuulutas: “Palun neid kaht üritust mitte segi ajada. MEIE üritusel ei ole usuga mitte mingit pistmist.”

Hekkonensi sõnu saatis videolõik gongidega tantsivatest värvikirevates riietes inimestest, kes esitasid tiitrite kinnitusel “Šamaani tantsu ümber Buddha”.

Ei mingit pistmist.

Diskleimer: Kakk ei arva Jaerock Lee’st suurt midagi (enne polnud üldse sellenimelisest inimesest kuulnud) ega kavatse ka üritusele minna.

2 mõtet “Ei mingit pistmist” kohta

  1. Eino, meie kohaliku “tavainimese” sõnaraamatu kohaselt on ju kõik korrektne. Usuga on seotud need, kes käivad kirikus ja vägistavad poisse, siis kurjad habemetaga onud kes käivad mošeedes ja siis kohe pommivööga turuplatsile ja lõpuks ühed väljavalitud rahva esindajad, kelle elu eesmärk on poisslaste eesnahk maha lõigata. Budism on lihtsalt selline tore karnevalietendus mille peale “meie, targad lääne inimesed” kas naerame või siis viisakusest kaasa plaksutame. Täpselt samuti nagu iga “mõistusega inimene” lihtsalt itsidas kui Baruto auks toimusid ozekiks ületamise pühitsused. Eks ole….

Kommenteerimine on suletud