Hobusevahetus

Hyundai Getz oli viis viimast aastat igati hea sõiduriist. Tänapäeva autode kvaliteet on aga paraku selline, et liisinguperioodi lõppedes hakkab ka masin ära väsima. Niisiis tuli vahetus ette võtta ja nüüd sõidab Kakk teise korealasega.

Kia Cee'd SW

Kia Cee’d SW (mis huvitaval kombel on tegelikult eurooplane, kokku pandud Slovakkias) on täitsa korralik väiksemat sorti pereauto, umbes samas kaliibris üle-eelmise sõiduriista Mitsubishi Lanceriga. Viie aastaga on autode areng üsna korralikult edasi läinud ja igasugu automaatikat kõvasti juurde tulnud: isegi esitulede läbiminevaid pirne ei soovitata enam ise vahetada… Ühena juba vähestest uutest masinatest ei ole sel autol veojõukontrolli – aga kuna seda pole nagunii varem kasutanud, ei oska ka kurta. Kiirusehoidja on see-eest olemas.

Esimese päeva muljed on positiivsed (tõsi, üldiselt korraliku väljanägemise seest leiab ka pisidetaile, mis reedavad odavama otsa autot). Alguses häiris raadio, mis omatahtsi jaamu vahetas – aga väikese päringu järel sai sest hädast vist lahti. Käigud on tublisti lühemad, 90-kraadise pöörde annab kolmanda käiguga teha.  Kui esimene tuhat kilomeetrit seljataga ja masin sisse sõidetud, tuleks minna ka kuhugi ringrajale ja natuke tõsisemaid harjutusi proovida.

2 mõtet “Hobusevahetus” kohta

  1. Wow! Lähme teeme paar kiiremat tiiru liivastel nõlvadel? (Meenutades aastatetagust autokooli Suusiga).

  2. Kui Sa suudad seal rooli taga samasugust jõledat häält teha, siis võib proovida küll. 😀

Kommenteerimine on suletud