Jajah, muidugi

Keegi on seal kaugel maal ilmselt kärbseseeneleotist joonud.

Aeg-ajalt tundub, et mõni inimene võtab endale pühaks kohuseks terve oma rahva mark radikaalselt täis teha.  Olgu need siis eesti pätid ja litsid Soomes, umbjoobes “porod” siinmail, Kremli võimuhullud või Wiesenthali väljapressijad.  Otsekui kallaks ööpoti sisu tervele rahvale kaela ja siis imestaks, miks teised inimesed vaikselt nina kirtsutades eemale hoiavad. Kahju on sellest, et haisu lahtumine võtab aega ja eemale hoitakse ka neist, kel fekaaliviskajaga mingit pistmist pole.

2 mõtet “Jajah, muidugi” kohta

  1. Jaa, ja siis võiks palestiinlastelt küsida, mis nad asjast arvavad ja mõni võiks Iisraeli praegust režiimi ka analüüsida…

  2. Tjah,

    Viimasel ajal on ikka sealkandis üsna ära pööratud. Õnneks näib, et pikkamööda hakatakse ka ülejäänud maailmas aru saama, et teatud seltskond sealt on lihtsalt esiisade kannatustest enda jaoks ülitulusa ärimudeli teinud. Ilmselt sellest siis ka see tõmblemine.

    Aga puhtpoliitiliselt ja etiketi koha pealt on tegu ikka räige ämbriga. Kauge riigi president tuleb visiidile, külastab ka vastuvõtja jaoks olulist paika ja teeb nõnda rahvale selge viisakusavalduse. Ja vastuseks võtab mingi meedia-afroameeriklane endale õiguse talle kõrge kaarega pähe lasta.

Kommenteerimine on suletud