Seminaril

(Ititibi tahtis raportit saada, miks Kakk instituudi nĂ”ukogu koosolekul polnud. 🙂 )

TĂ€na korraldas E-ĂŒlikooli seltskond jĂ€rjekordse vĂ”rgustikuseminari, seekord teemaks autoriĂ”igused ja pealkirjaks ĂŒsna provotseeriv “Appi! Keegi varastab mu unenĂ€o!” (arvake Ă€ra, kelle lause see on…). Pidime seal [L] Wolli ja [L] Hansuga pĂ€rastlĂ”unase vabade litsentside sessiooni Ă€ra sisustama. Eks sel teemal on juba jahutud piisavalt, aga kuna kuulajaskond vaheldub ja mĂ”nele ikka veel asjad kohale ei jĂ”ua, siis tuleb aeg-ajalt ĂŒle tampida.

KokkuvÔttes lÀks pÀris kenasti. Algul rÀÀkis Wolli Creative Commonsist, siis Kakk [L] vabast kultuurist ja WIPO mudeli Àmbrisolekust ning viimaks Hans [L] avatud Ôppematerjalidest. Rahvale lÀks pÀris hÀsti peale.

PĂ€rast istusime Hansuga ja arutasime tulevaste kursuste ja Wikiversity teemadel ning saime paar huvitavat ideed genereeritud.

3 mĂ”tet “Seminaril” kohta

  1. See pealkiri unenĂ€o varastamisest on kĂŒll hea :D. (Noh, ei oska kohe arvata, kes see vĂ€ljamĂ”tleja oli… ;))

    Sellise nimega loengule lĂ€heks ainuĂŒksi juba uudishimust.

    Ilmselt arvas Oudekki, et selle pealkirja mÔtles vÀlja Marinina (vÔi eksis ta lihtsalt foorumiga) :D:D.

Kommenteerimine on suletud