Seminaril

(Ititibi tahtis raportit saada, miks Kakk instituudi nõukogu koosolekul polnud. 🙂 )

Täna korraldas E-ülikooli seltskond järjekordse võrgustikuseminari, seekord teemaks autoriõigused ja pealkirjaks üsna provotseeriv “Appi! Keegi varastab mu unenäo!” (arvake ära, kelle lause see on…). Pidime seal [L] Wolli ja [L] Hansuga pärastlõunase vabade litsentside sessiooni ära sisustama. Eks sel teemal on juba jahutud piisavalt, aga kuna kuulajaskond vaheldub ja mõnele ikka veel asjad kohale ei jõua, siis tuleb aeg-ajalt üle tampida.

Kokkuvõttes läks päris kenasti. Algul rääkis Wolli Creative Commonsist, siis Kakk [L] vabast kultuurist ja WIPO mudeli ämbrisolekust ning viimaks Hans [L] avatud õppematerjalidest. Rahvale läks päris hästi peale.

Pärast istusime Hansuga ja arutasime tulevaste kursuste ja Wikiversity teemadel ning saime paar huvitavat ideed genereeritud.

3 kommentaari postitusele “Seminaril”

 1. Oudekki ütleb:

  Marinina?

 2. Kakk ütleb:

  ???

 3. ititibi ütleb:

  See pealkiri unenäo varastamisest on küll hea :D. (Noh, ei oska kohe arvata, kes see väljamõtleja oli… ;))

  Sellise nimega loengule läheks ainuüksi juba uudishimust.

  Ilmselt arvas Oudekki, et selle pealkirja mõtles välja Marinina (või eksis ta lihtsalt foorumiga) :D:D.