Bläku

Hooaja algus venis, aga viimaks jõudis aeg kätte. Bläku kolis Laagri parklasse.

Savage Sue sai endale hea pererahva (vanad trennikaaslased – kusjuures ratta põhiomanik on pereema) ja kolis juba jupp aega tagasi Sakku. Asemele tuli märksa tüsedam tegelane – Bläku on passi järgi 2001. aasta Yamaha V-Star XVS 1100 (ameerika mudel; Euroopas teatakse sama ratast Drag Stari nime all).  Nimi tuleb mustast värvist (vanasti oli Bläku muide punase-sinisekirju ja sellisena mitte nii kena), jämedast jorinast ja aeg-ajalt esinevast “Vaata-vaata-vaata-mind!”-laulmisest. 🙂

Bläku

Õhtul sai esimene ring tehtud, paak täis võetud ja Laagri vahel keerutatud.  Aga esialgne mõte kohe sellega tööl käima hakata tuleb edasi lükata – ratas on kõvasti suurem ja võimsam kui eelmine, pool aastat pole sõitnud ka. Tuleb paar õhtut harjutamas käia ja platsi peal kooliharjutusi meelde tuletada (täisnurksed pöörded jne).