Töökoosolek Aveiro Ülikoolis

… nägi eile välja nii:

Võib ju harjumatu tunduda, aga saime hea ülevaate Aveiros tehtust ja arutasime ka siinpool kavandatud asju, mida SL keskkonnaga teha annab. Kohal oli muide ka arhitekt, kes kavandas Eesti saatkonna SL-is.

Muidugi jah, SL on täielik Forrest Gumpi box of chocolates – imelikke tegelasi on ikka väga palju. See aga ei vähenda asja üldist potentsiaali.

4 kommentaari postitusele “Töökoosolek Aveiro Ülikoolis”

 1. Martin ütleb:

  Kui tulevikus veel SL üritusi plaanis, ole anna teada! Olen ise teinekord huviga ringi vaadanud ja mõelnud, kuidas/mida seal huvitavat teha/leida. Siiani pole midagi leidnud 🙂

 2. Kakk ütleb:

  Tegelikult on see ITK asi ikka vist päris tõsiselt ette võetud. Järgmine sarnane kokkusaamine on tuleval teisipäeval, 21.10 kell 16.00 samas kohas SL-is. Nii et kui on huvi, võiksid täitsa seltskonnaga liituda. Ehk õnnestub ka ID-asjaga seoseid leida.

 3. Aatomik ütleb:

  SL on jah päris huvitav keskkond. Kuuldavasti on seal mitmed muusikud kontserte ja intervjuusid andnud. Lisaks on võimalik erinevates e-õppe loengutest osa võtta jne. Ise pole asjaga paraku veel sügavuti tutvunud – ainult mõned korrad Eesti saatkonnas käinud ja niisama ringi seigelnud. Peaks ka äkki oma SL tegelaskujult jälle tolmu pealt maha pühkima 🙂

 4. Kakk ütleb:

  Järgmisel aastal, kui virtuaalne ITK valmis saab, võiks ITSPEA’d vabalt hakata SL’is lugema. 🙂 Muidugi kodutööde jms asjaga päris täiesti virtuaali minna ei saa.

  Näis, kuidas see projekt käima läheb. ITK kasutajagrupiga (Estonian IT College) on asjast huvitatutel täiesti lubatud liituda.