Huvitav etteaste

Delfi NATO baaside teemalise artikli kommentaariumis esineb täna venelaste viies kolonn siinmail. Kui kellelgi on veel integratsiooniteemalisi illusioone, võiks seda lugeda. Mõjub üsna kainestavalt. Teisalt on nende töllakate närviminek viide sellele, et tabati õiget punkti.

Muide, kui kunagi keegi soovitas sealsamas teatud rahvusrühma ahju ajada, tuli kirjutajal tegemist võimudega (üsna õigusega). Praegu oleks Kapol seal tänuväärset lugemismaterjali (koos IP-de tuvastamisega) küllaga. Kasvõi üleskutsete osas põhiseadusliku korra muutmiseks või vaenuõhutamise paragrahvi järgi.

Aktiivsetest riigikukutajatest mittekodanike osas peaks tegelikult saama väljasaatmisteenust palju edukamalt kohandada kui seda senini tehtud on. Kaks kärbest ühe hoobiga – riigil üks selgapussitaja vähem, naabril oleks aga vähem kaasmaalasi, kelle piiritaguse käekäigu pärast muret tunda. Loomulikult klausliga, mis siiatikkuvate puuslikuvalvajate puhul end väga hästi tõestas – pole asja Eestisse,  pole asja ka Lääne-Euroopasse.