2 mõtet “Õpetamine ETISes” kohta

  1. Tervitan Ülo Vinteri muusikaga “Kodulaul” kõiki kodus iseõppijaid:
    https://soundcloud.com/mina-olen-713883250/kodulaul-ulo-vinter
    Jah, mul oli tähtede õppimine päris raske, esimeses klassis. Pidin trükitähti laduma ritta mingisugusele mapikaane vahele. Küll nägin kodus sellega vaeva. Ja esimese klassi lõpetamisel oli mul sama hea tunne, mida tekitab “Kodulaul”.

  2. Tegin ümber, natuke. Kui keegi ütleb veel, et masin ei suuda inimesega võistelda, siis kuulake Kodulaulu. Kolme programmiga tehtud. Üks neist on üle 20 aasta vanune jaapani tarkvara. lõpp on alati seal minu loodud nootidega. Rütmi kohandatud. AI veel ei ole, kuid algoritmid on enda vilisevate kõrvadega seadistatud (hetkel kõrvavilin korras..)

    Tulevikus tuleb vist CV-sse lisada, et mis AI- versioone sa oskad kasutada.. Ilmselt tee on sinna win11 on juba AI, samas nüüd 100% win11 eesti keelne juba. (välja arvatud audio speller)

    Samas minu lobisemine on ka üks kõrvalmõju. Ja hoiatan, et win11 on paljugi liiga hea, et tõsi olla.. Mul endal põhiarvuti alati linux. Ja kogu muusika linuxiga loodud + päris proff klaviatuur, midi klaviatuur – arvuti külge ühendatud.

Kommenteerimine on suletud