Koputan ja küsin paberit?

Üsna suur hulk uudisesaite kajastavad seda, [L] kuidas katoliku kirik keelas oma ajalooliste kirikuhoonete kasutamise Dan Browni vintsikoodi-ulmeloole järje väntamiseks. Mõned kipuvad oigama, et uih-aih, kirik ahistab kunsti.

Aru ma ei saa… Tahad pääseda naabrimehe sauna leili viskama pärast seda, kui oled teda külaväljakul kaagiks, pätiks ja pasatskiks kuulutanud?

6 mõtet “Koputan ja küsin paberit?” kohta

  1. Ititibi: 🙂

    Leedi: Vastuvaidlemine ja kritiseerimine on siin blogis täiesti lubatud, aga seda võiks viisakalt teha. Rate.ee stiiliga jätad paraku endast lihtsalt rumala inimese mulje.

  2. Eeh, ma arvan, et filmitegijatel oli kohe selge, et katoliku kirik seda luba ei anna, aga mõtle milline reklaam? Ükski film, mille Vatikan põlu alla paneb, ilma kasumita ei pääse, kui natukenegi filmi mõõtu välja annab. Filmitegemine on ju selline kõrge riskiga äri, Hollywood arvestab, et üks film kümnest tuleb kasumisse (ja see peab siis tulema sellisesse, et teiste kahjumi ära katab)…

  3. Ilmselt selle peale mängiti jah… Ja sellisena näitab tegijate (vaimset, eetilist ja ka professionaalset) taset päris hästi. 🙂

Kommenteerimine on suletud