Pisike sabakergitus

Nagu suurem osa teisi selle ala teadustöötajaid, on ka siinkirjutaja ACM ja IEEE liige – esimeses juba üle kümne aasta, teises paar viimast.  Kuna ACM reklaamis enda kõrgemaid liikmetasemeid, siis tekkis sportlik huvi, kas senine tegevus senior memberi taseme välja annab. Tuli enda senised ägedamad tegemised üles lugeda ja kolm soovitust esitada.

Asjapulkade poolt kontrollimine võttis ca kuu aega, aga tänasest näitab ACM virtuaalne visiitkaart siis sellist pilti:

ACM Senior Member

2 kommentaari postitusele “Pisike sabakergitus”

  1. ykskaks ütleb:

    Mis organisatsioon see on ja mida see liikmelisus annab? Tundub olema education organisatsioon 75 aastat tagasi tehtud. Muidu BBSummeri sait bbsummer.ee on jälle üleval ja saab infot ürituse kohta.

  2. Kakk ütleb:

    ACM ja IEEE on kaks rahvusvahelist arvuti-, automaatika- ja elektriinseneride kutseorganisatsiooni, millel on väga palju eri sektsioone ja allüksusi (täpsemalt võib nende veebilehtedelt vaadata). Lisaks võrgustikuefektile pakuvad mõlemad ka korralikku digitaalset raamatukogu, millest on teadustöös abi.

    Aitüma BBSummeri lingi eest, uurin sealt. Kaalun täitsa kohale laekumist. 🙂

Kommenteeri