Korgits kõlab kenasti

Viimaks jõudis kohale ka aasta lõpus tellitud [L] uus KORGi kodukannel. Kui senine pill on puhtakujuline sünt, siis see on eeskätt klaver (kuulub nn stage piano-klassi), mil lisaks headele klaverisaundidele – Grand Piano põhisaund on tõsiselt ilus! – on ka peotäis muid (orelid, kitarrid jms), korraga saab kombineerida kaht saundi. Kaasas on ka korralik alus koos pedaaliga.

Lisaks koduklaveri funktsioonile aga on plaanis hakata pilli pruukima ka MIDI-klaviatuuri rollis, kui peaks rohkem muusika jaoks aega jääma. Igatahes tuleb rahul olla.

2 kommentaari postitusele “Korgits kõlab kenasti”

 1. Enn ütleb:

  Kui saladus pole, kust sa ostsid ja palju oravanahku selle ilu eest tuli välja käia?
  Endalgi nagu millegi niisuguse ostmine meeles mõlkunud. Mitte küll endale, aga siiski.

  Ja raskem küsimus: Miks just see, aga mitte Rhodes, Yamaha vms?

 2. Kakk ütleb:

  Heip,

  Vastan jõudumööda…

  Saviaugu muusikariistade pood ehk muusikariistad.ee Tallinna linnas, seal on ka hind kirjas (peast hetkel ei mäleta). Nemad peaks idee poolest KORGi diilerid Maarjamaal olema. Kui ühes pilliga ka saja raha eest kliendikaart võtta, siis saab kohe sealt hinnast alla (10%?), nii et hinnast tuleb tubli tükk ära.

  Aga miks… Tegelikult oli alguses uitmõte hoopis TR61 soetada, aga selle klaviatuur polnud üldse käe järgi. Ja siis juhtis Ülemise Korruse Mees poes ette ühe Oleviste venna, kes kunagi oli minu käe all TTÜ-s informaatikat õppinud (positiivsete mälestustega…), siis TTÜ pooleli jätnud ja hoopis klaverdajana Otsa lõpetanud. Ostis just seda pilli ja väitis muusikuna, et kõige parem variant. Aitasin tal koju ära vedada ja sain kohapeal asja proovida. Meeldis küll.

  Järgnevas proovimis- ja otsimistiirus Rhodeseid ette ei jäänud, Yamahad aga küll. Üks oli peaaegu sama hea klahvitunde ja saundidega (Stanford Music’us), aga sel polnud MIDIt peal. Nii saigi selle KORGi kasuks otsustatud,