I can has pizza?

I can haz pizza?
… srsly, mam?

3 kommentaari postitusele “I can has pizza?”

 1. ititibi ütleb:

  A kuda thäile Eesti “juurolaul” meeldis??? :)))

 2. Kakk ütleb:

  Pääle sauna õlle juurde kõlbas koomuskina vaadata. Aga Serbias saavad ilmselt kohalike käest vastu koonu. Vat siis sulle “sardella do jedosta”…

  Tegelikult muidugi… nojah. Iga rahvas on vist oma staare väärt.

  Ainus ilus moment (Iirise loo kõrval) olid hääletamise ajal mängitud vahepalad. Kõik olid kõvasti paremad kui võistluslood – see on juba mitmes aasta samamoodi. Õhtu nael oli Tüür ja “Uus ja vana”. Seda olen korra kunagi ammu ühes tema portreesaates kuulnud, aga ühest korrast piisas, et kummitama jääda. Ja nüüdne esitus oli täpselt sama hea.

 3. ititibi ütleb:

  Iiris on super-hea laulja, ägeda häälega ja muidu tore, ning mulle meeldis, kuidas ta seda laulu esitas, ehkki lugu ise (Ice Cold Story) jäi minu arust nõrgaks. Võib-olla oli viga taustalauljates, kes paistsid üsna “häälest ära” ja tuiasid nagu puuslikud laval ringi, nii et õiget “mürtsu” nagu ei saanudki… ehkki habemed olid vinged!!!

  A Leto Svet oli lihtsalt lahe paroodia ja mu meelest täitsa õige lugu sinna tobedale Eurovisioonile saata… 😀 Las mehed möllavad!
  Eurovisioon on nagunii sama jabur nagu Kreisiraadio laul.