Rattahommik

Veel korra Queeni tsiteerides: I want to ride my bicycle, I want to ride my bike… 🙂

Sinisel Krantsil ehk Kaku kondimootoriga kaherattalisel kippus viimaste pikkade sĂ”itudega (tĂŒĂŒpringid on kasvanud 40 km kanti) parem pedaal logisema ja viimati Ă€hvardas juba Ă€ra kukkuda. Tagapidur ei kippunud ka enam hĂ€sti vĂ”tma, seega tuli rattatohtrite poole pöörduda.

KĂŒsisin Veloplussi veebist, kas saab ka ootetööna jutule. Öeldi, et hommikuti tĂ€itsa saab, seega tĂ€na sai sadulasse ronitud ja kohale vĂ€ndatud (e-Ă”ppejĂ”u ameti plusspool on suurem kontroll enda  aja ĂŒle). Õnneks asuvad nad hea koha peal – Hiiult saab minna mööda vĂ€ikesi tĂ€navaid, MĂ€nnikult mööda raudtee serva ja lĂ€bi JĂ€rve metsa, vaid viimane peatusevahe Delta Plaza juurest tuleb kĂ”nniteel uhada.

Töö tehti kiiresti ja korralikult – pandi uued kĂ”vemad pedaalid ja taha paremad piduriklotsid. Veloplussi sellidele tuleb kompliment teha – sealt on alati asjalikke juppe ja ka nĂ”u saadud.

Tagasi sĂ”itsin vĂ€ikese ringiga – esmalt JĂ€rve metsast uut rattateed pidi Valdeku ristini ning MĂ€nnikult Kraavi tĂ€nava kaudu lĂ€bi raba. Nii et sai ratta korda ja  trenni ka tehtud. 🙂