Rooli taga

Hilisel hommikul ITK poole sõites paistis ees punane tuli Järve selveri juures teeristis – vabakäik sisse, hoog maha. Seepeale tõmbas kõrvalt napilt ette Passat ja sundis pidurdama. Kuna inimene end nii agressiivselt esile tõstis, jäi ta ka peale rohelist tuld silma. Järvel laia tee peal algas nõelumine üle kolme rea, mis teda tõesti mõnevõrra ettepoole viis. Kakk sõitis liiklusvoolus koos teistega edasi.

Vabaduse platsi foori taha jõudes seisis ees ikka seesama Passat. Niipalju siis kiirustamisest.

Üks mõte “Rooli taga” kohta

  1. Eks selliseid leidub jah. Minu tähelepanu pälvis ükskord mitte-väga-ammu üks bemarimees, kes Hallivanamehe peatuse juures (linnapoolsel suunal) foori taga oma Statoili kohvitopsi tühjendas ja selle siis uksest välja keset teed poetas. Kalevi peatuses kasutas ta bussitaskut kiireks möödasõiduks ja… viaduktilt alla sõites sattusin ma foorijärjekorras temast lausa paar autopikkust eespool seisma jääma, ilma ühegi reavahetuseta ja muidu ka reeglite järgi sõites.

Kommenteerimine on suletud