8 mõtet “Misasja” kohta

  1. Varro sai meedia poolt solvatud ja tema kaebust ei rahuldatud ja ta pidi katma kohtukulud.

    Samas reformierakonna liikme abikaasa kaebas olematut asja ja ka pidi katma kohtukulud.

    Minu kooliajal üks tüdruk sülitas mulle näkku ja kaebas õpetajale, et mina sülitasin teda ja ma pidin kaks nädlalat jala koolis käima.

    Millise eesti valime?

  2. Ma arvan, et ma tean, millise mina valin. Ja nende kahe asja võrdlemise kohta, mida mainid, ütlevad venelased üsna mahlakalt.

  3. Nojah, see viimane tulebki sellest, kui “ajakirjanikke” valitakse mitte oskuste, vaid “õige” maailmavaate järgi. Loodetavasti hakatakse praegust tavameediat nii suurel määral eirama, et tekib valik kas aru pähevõtmise või poe kinnipanemise vahel. AK uudised on ammu juba Vremja.

  4. Ühte asja olen ma veel näinud, et meie meedia ei ole oma allikaid üldse kaitsnud. Välismaised ajakirjad ja organisatsioonid on turvalisuse tõsiselt kätte võtnud, nimekiri siin:
    https://securedrop.org/directory/

    Kui näiteks mina saadan kirja eesti meediale, siis minu e-post võib olla turvaline, kuid kiri lekib kui on krüpteerimata ja kaitsmata on ka kust tuli-kuhu läks pealdis.

    Kui veel mainimata jätta, et meie ajakirjanike arvutid võivad olla veel puhas pask!!

  5. Selle eelmise kommentaariga olen 100% nõus. Tõsi, seal kohtab tõenäoliselt mõnevõrra rohkem Apple’i arvuteid kui mujal, aga see tõenäoliselt ei suuda olukorda kuigivõrd muuta (ja Apple’i puhul asendab pättide poolset veidi väiksemat nuhkimist suurem firmapoolne – ehk siis teistsugune sitt, aga sitt siiski). Probleem asub taas kord klaveri ja tooli vahel.

  6. kui lugeda “AS Postimees Grupi veebilehtede tellimis- ja kasutustingimused” ja sealt “vihje edastamist”, siis see ajab lihtsalt naerma.

    tõsiselt võetav vilepuhuja peab leidma https://www.theguardian.com/international suguse ja peeretama eesti meediatele suure tuvastamatu peeru!!

    https://www.theguardian.com/securedrop

    Muidugi on neil tühiste failide ja sõnumite sortimise oskus, mitte nagu meie meedikutel ..”eesti facebooki kasutaja sai miljoni”..

    securetropi asendaks meie miljoni inimesemaastikul kasvõi üksainus luksiga krüpteeritud läpakas ja onionshare lahendatud uploadi peale:
    https://onionshare.org/

Kommenteerimine on suletud