Veebiäkk TTÜ-s

Näib nii, et TTÜ intranet ei tunnista juba oma nädal aega enam Firefoxiga lähenemist. Isegi Opera ei sobi, muust rääkimata (Safarit ei ole proovinud, kuna esialgu Maci majas pole). Ainult IE… Hurjuh, TEHNIKAülikool!

Õnneks saab Ubuntule suhteliselt lihtsa vaevaga ka IE selga ajada, mida siis spetsiaalselt sellise lolli veebisaidiga suhtlemiseks tarvitada. Õpetuse leiab [L] UbuntuGuide’ist.

3 mõtet “Veebiäkk TTÜ-s” kohta

  1. See ajab ikka harja punaseks. Kust kurat nad tellivad seda jama. Browserite ebayhidluvused on ikka tänapäeval piisavalt väike probleem minu arust, et neist yle saada. Mind pani viimati selline asi sygavalt jahmatama kui tahtsin teleyhe kliendiks ennast registreerida ja kõige lõpus hyppas mulle vastu oracle!!! error. Kui klienditeenidusse helistasin öelda et kõik on normaalne ju…..kasutage IE’d….teleyhe klient ma tänaseni ei ole:). Mind hakkas tõsiselt huvitama kes sellise lahenduse neile pähe suutis määrida mis browseri pärast annab oraakli errori??? Müstiline

  2. Ma pakun, et see on oma maja äkkerite (mitte häkkerite) töö… Aga eks IT suurimad probleemid on alati klaveri ja tooli vahel ning loll inimene oskab isegi oraakli seljas ekskrementi toota. Kuid kergelt tigedaks teeb küll.

  3. Muidugi ttü intranet(nii palju kui mina sellega kokku olen puutunud) ongi üks korralik häkk. Kui õieti mäletan siis see vist mingi builderiga ehitatud(ois vähemalt).

Kommenteerimine on suletud