Hilinenud sünnipäev kinu ja pisipehmepeksuga

Et meil kolleeg [L] Hansuga sünnipäevad suht ligistikku, otsustasime täna neid töö juures koos tähistada, Hansu ettepanekul kujunes töövormiks mitteseminar. Eelnevalt käisime poes ja tirisime kohale hulga nänni, seekordselt aga asendasime Hansu ettepanekul tavalise veini hoopis erinevate mineraalvete ja limpsidega. Mitteseminari töövormiks oli taanlaste autorikaitsekriitilise dokkari [L] Good Copy, Bad Copy vaatamine koos järgneva diskussiooniga, kõik see muidugi söökidega kaetud HTK seminarilaua ümber. Film oli väga vinge, soovitaks kõigile vähegi IT-ga ja/või seadustega tegelevatele inimestele.

Kuna päeval olid pikalt loengud, sain [L] tänasest uudisest Microsofti eurotrahvide kohta teada alles Äripäeva ajakirjaniku telefonikõnest, kes soovis asja kohta kommentaari. Sain selle just ära saadetud, kui sama sooviga tuli toru otsa Postimees. Jäi mulje, et Eestis peale Tehnokratt Petsi ja Kaku vaba tarkvara asjatundjaid nagu polekski… Aga ju ei saadud teisi kätte. Igatahes ütlesin mõlemale, mida asjadest arvan. Lood leiab [L] Postimehe ja [L] Äripäeva veebidest.

4 kommentaari postitusele “Hilinenud sünnipäev kinu ja pisipehmepeksuga”

 1. Peeter Marvet ütleb:

  tjah, kusjuures kuna minul polnud kah olnud aega asja eriti süveneda siis ma mõtlesin, et kes võiks olla… ja tuli meelde sinu tiitel viimases AMis ning soovitasin kakupesast edasi otsida 🙂

 2. Ivo ütleb:

  “sotsiaalse ja vabatarkvara dotsent” kõlab päris toredalt 🙂

 3. Kakk ütleb:

  Pets: Nojah, selge. Eks ma üritasin neile mingi arvamuse pakkuda. Teinekord aga võiks soovitada ka näiteks Peeter P. “wolli” Mõtsküla, Antti “Anttix” Andreimanni, Edmund Laugassoni ja veel mitmeid teisi. Meie Sinuga oleme ses vallas niigi juba palju haukunud. 🙂

  Ivo: nojah, nii nad TLÜ-s mind ametlikult nimetavad. Ehk siis see oli too dotsendikoht, kuhu kandideerisin. Ilmselt Euroopas suht unikaalne tiitel. 🙂

 4. Ivo ütleb:

  Eks ole neid valikuid sellise arvamuse jaoks ilmselt nii mõnigi veel, aga lõpuks taandub ikka ka selles maailmas isiklike kontaktide ja soovituste peale. Lihtsamad valikud enne. Kahjuks/õnneks.