Interliikumine 2.0

Viimase paari päevaga läks siinmail vist üks suur poliitiline ämmatoss lõhki.  End miskipärast “Eesti 200-ks” nimetanud seltskond võttis kindad käest ära.

Eestivaenulik? Kindlasti. Tülgastav? Loomulikult. Üllatav? Absoluutselt mitte – sedasorti antifa-globalism paistis neist välja kohe, kui nad valjemalt häält hakkasid tegema. Tahaks väga loota, et vähemalt eestlastest valijate häältest on nad nüüd ilma. Kui hästi läheb, jäävad märtsis ukse taha – aga sahkermahkri võimalikkust ja lihtsalt totude suurt arvu arvesse võttes ei julge väga loota.

APDEIT 16.01: Õnneks näib seekord, et nõme käitumine karistati ära. Loodetavasti püsib rahva mälu kuni valimisteni.

5 mõtet “Interliikumine 2.0” kohta

  1. Nojah, see on mõningate torunäppude “uus normaalsus”… 😛 Lapsest on muidugi kahju – tema pole süüdi selles, et teda teatava haigla suunas tõugatakse.

    Ülalvaadeldud seltskonna puhul oleks tegelikult huvitav vaadata, kuidas nad ühildavad sedasorti temaatika (ehk enda sotside sarnase poole) vene seltskonna külje alla pugemisega (kellele see teema aga üldiselt peale ei lähe).

  2. Kui nüüd päris aus olla, siis tuleks ka meditsiinivaldkond üle vaadata, mis seal ohtlik oleks lastele. Näiteks on hoiatatud (mida kanada-usa-norra suurused riigid eiravad), et blokkerid ja hormooniravimid on tugevad vähitekitajad. Ja eriti lastele, kes seda alaealisena võtma hakkavad.

    Või ongi inimkonna vähendamine vajalik’?

Kommenteerimine on suletud