Käsmu laager 2007

Ikka jälle tuttavas kohas Käsmu rannas, juhendajaks taas kord Kai Koskinen. Seekord küll vaid üheks päevaks, kuna laager lükkus koolialguse otsa ja nii käisime neljakesi Igor-sensei autoga seal vaid laupäeva veetmas. See aga oli igati tegus.

Hommikupooliku teema oli Hontai iaijutsu – sai suur osa enda harjutatavatest mõõgakatadest üle korratud ning mõned detailid paika kohendatud. Lisaks õppisime veel bokkeniga paarisharjutusi (mõnda neist võiks edaspidi Maksile kohandada).

Õhtupoolikul käis suur kondiväänamine Kai-sensei loodud P.D.F.S.-i järgi. Vinge asi, kuid üha enam tundub, et Kakule olemuselt natuke ebasobiv (üldse kipub viimasel ajal tunne sinnapoole, et isiklikest eripäradest tulenevalt peaks rõhu panema ikkagi löögi-, mitte maadlus- ja valuvõttekunstidele). Aga trenn oli muidugi vahva nagu alati.

Jaak ja Tõnu sõlme läinud...

Pildile on muide jäänud üsna auväärne seltskond – pealt vaatavad võitluskunstiõpetaja ja TTÜ dotsent ning Eesti teenekaim karatetreener, üks maasmadistajatest on aga TTÜ professor. 🙂

Nii et jälle kord päris kasulik kogemus. Ilm oli Käsmus ka ilus (ehkki üsna jahe), nii et kokkuvõttes tuli välja päris tore laupäev.

2 mõtet “Käsmu laager 2007” kohta

  1. Kahju jah. Rein oli ka tõbine ja ma ise jäin pühapäeval kah külmetusse – ilm oli suht jahe. Aga laager oli vahva. Ja eks meil on seal suht akadeemiline seltskond küll. 🙂

Kommenteerimine on suletud