Huvitav kogemus

Kakk läks täna Laagri Maksimarketis SEB-i automaadist raha võtma. Kaart sisse, PIN… ja core dump. Windows keeras segi. Kaart aga jäi sisse…

Mõne aja pärast tegi masin siiski külma restardi ja sülitas kaardi välja. Asi võttis aga piisavalt kaua aega (ikka päris mitu minutit), et IT-võõras inimene oleks jõudnud mitu korda paanikasse sattuda (“Ukraadinaaaa! Masin sõi kaardi ära!”).

Päris huvitav oli näha ka käivituva süsteemi poolt ekraanile visatud detaile. Mõnele kräkkerile oleks see ilmselt üsna huvipakkuv olnud. Too Maksimarketi automaat on üldse vist kõige õnnetum omataoline – seal on eri aegadel õnnestunud näha päris mitut Windowsi mahasuremise viisi.

Üks mõte “Huvitav kogemus” kohta

  1. Kunagi ammu-ammu, kui Tartus oli veel toidutorn ja selle külges hoiupanga automaat, oli mul selline haigekassa kaart mis masinasse pannes põhjustas alati restardi ja kaardi välja sülitamise. Miks ta automaati sattus – ei mäleta. Igatahes vastavalt üldlevinud kuuldusele jooksis see riistapuu os2warpi peal..

Kommenteerimine on suletud