Õlaopp 2.0

Esimest korda tuli dr Kalveti käest nuga saada 2015. aastal – kuna Kakk on pidevalt tegelenud “võimatute asjadega”, siis aeg-ajalt ei tule keha mõnel juhul hästi järele või väsib alt ära (loll lind ei tunnista ju kalendrit ja aastaarve ka). Vasakus õlas opereeriti tendiniiti, pärast tuli mitu kuud käia,  käsi kaelas, ja oma tublilt perearstilt valuvaigisteid pommida.

Aga asjad käivad tihti paarikaupa ja nüüd tuli sama asi teise kätte. Füsioteraapia ja hormoonisüstid ei aidanud, tuli jälle dr Kalvetit tülitada. Eile antigi nuga – üldiselt tuleb vaid kiidusõnu öelda, narkoos oli täpne ja töö korralik. Aga nüüd on jälle jupp aega pooleteisekäeline režiim ees (semestri kaks viimast nädalat tuleb üritada ka vähemalt mingil määral tööl käia). Kõige rohkem on kahju sellest, et ilmselt ei saa advendi- ja jõuluajal pilli mängida… Ja kodanik Maks peab mõnda aega ise trenni tegema, jõusaalis pookimisele tuleb vahe sisse.

2 kommentaari postitusele “Õlaopp 2.0”

  1. Katrin ütleb:

    Jõudu Sulle! Naudi siis seekord teiste musitseerimist ja pea tuleviku plaane.

  2. Kakk ütleb:

    Ennäe, keda ka trehvab… Rõõm näha üle pika aja.

    Aga muusikaga õnneks vist saab vähemalt jõuluõhtul isegi mängida. Praegu just tegin väikese proovimise sündi taga – kui just hullu Mozartit panema ei hakka, siis kannatab juba mängida.