Tahad kvaliteeti? Maksa!

Täna kauples üks sõber Kaku endaga kaasa motorolleri garantiiremonti – tema ei teadvat tehnikast ööd ega mütsi. No ega Kakk kah eriline õlinäpp ei ole, aga vähemalt üldisi põhimõtteid vist teab. OK, käime ära.

Töökoja (jätan esialgu nime mainimata) uksepiidal oli silt. Täpne sõnastus ei jäänud kahjuks meelde, ent vist oli midagi nii: “Remondi juures viibimine tõstab töötunni hinda 200 krooni võrra”. Et siis kui tahad veenduda, et sellid sinu rollerisse õli asemel koogelmooglit ei vala, pead kõvasti juurde plekkima.

Kakk teab nüüd, kuhu oma Sued probleemide korral MITTE viia.

3 mõtet “Tahad kvaliteeti? Maksa!” kohta

  1. Ilmselt arvutiparandajate hinnakirjast üle võetud… See juurdehindlus on remondimehe närvide arvelt, pole midagi hullemat, kui kõrval kobisev võhik… Kõik muidugi ei ole võhikud, kuid enamus siiski… Ja see on katse neid võhikud eemale peletada – sest kes ikka tahaks rohkem maksta ? – või siis vähemalt nende halbade kommete pealt raha teenida. Ideaalne skeem, IMHO.

  2. Eks see mõte käis pärast ka mul läbi – mõnel juhul on tõesti endast heal arusaamal olev võhik jube nuhtlus. Aga palju soliidsem oleks sel juhul üldse teatada “tööde juures viibimine ei ole lubatud”. Jääks igasugune kahtpidi tõlgendamine ära – seda enam, et remondimehi on igasuguseid ning mõne kalli masina omanik tahab ehk heal meelel veenduda, et tema uusi firmapulkasid mõnes kohas second-handi vastu ei vahetata.

  3. Rääkides arvutiparandajatest, siis nende hirm on täitsa põhjendatud, sest nii Gay-Salooni paranduskollid, kui ka Orase mehed mõlemad kauplesid vähemalt ennevanasti edukalt hooldusesse toodud arvutite paremate juppidega, suhtumisega, et kui lollil oli raha neid alguses osta võib neid endale ka uuesti lubada;)
    Nii et ma arvan, et silma pealehoidmine, eriti mõnede rauakollide läheduses osutub vägagi vajalikuks.
    Ja sama kehtib ka autode/rataste/rollerite kohta;)
    Igatahes minu oma täna veel sõidab, kuigi eks väike kõhedus on sees ikka, et millal ma nüüd selle siis avastan…

Kommenteerimine on suletud