Asjalik juhtkiri

…Postimehest.

Europarlamendi resolutsioon oli üle ootuste hea – eriti see preambul, kus kõik naaberriigi sigadused kenasti punktikaupa üles on loetud. Ja mis väga oluline, tulemus 460/31/38 meenutab ülekaalukuselt toda paari aasta tagust hääletust, millega Euroopas vähemalt mõneks ajaks tarkvarapatendid sohu saadeti. Peab ikka väga loll/nahaalne olema, et seda tulemust eirata. Ning samas esinenud ja tugeva aplausi teeninud malemeister Kasparov pani oma sõnavõtuga ilmselt i-le täpi peale.

Kuid muidugi on Postimehel õigus ka selles, et nüüd tuleb hakata kõige kiuste Eesti ühiskonda taastama. Mõnedki pesuveega välja visatud lapsed tuleb veel üles otsida.

3 mõtet “Asjalik juhtkiri” kohta

  1. Minul ka hea meel selle resolutsiooni üle, ma korraks hakkasin juba kartma, kui ma olin kõik ettepanekud läbi lugenud, et ei tea mis seal ikka tuleb. Aga ei tulnud midagi, EP rõhutas Venemaa diplomaatiliselt ebasobivat käitumist ja soovitas Eestil integratsiooniga tegelema hakata, jättes kõik probleemid viisakalt meie siseasjadeks ning hoidudes neile igasuguste hinnangute andmisest.

    Tjah, ma loodan, et Venemaa saab sellest resolutsioonist aru. Aga veel enam ma loodan, et Eesti saab.

  2. Eks mõlemad peavad omad järeldused tegema. Nii et Costello “Tõde kõneleb!” käib vist ka tolle Lisi eelviimase lause kohta. 🙂 Kuigi ausalt öeldes ma kahtlen, et keegi seal teisel pool enne järgmise aasta valimisi midagi muutma hakkab. Teataval liliputil on ju vaja võimule jääda.

Kommenteerimine on suletud