Soovitus rootslastele

Rootsi TV võiks enda [L] “uuendusliku lastesaate” Venemaale müüa. Putleril oleks hea pärast külalistele selgitada, et kõikjale majaseintele kirjutatu (noh, ikka X, Y ja veel üks tundmatu sümbol) on tegelikult hoopis saate andunud fännide eneseväljendus.

Aga tegelikult on see ikka üsna haige värk.

2 kommentaari postitusele “Soovitus rootslastele”

  1. Puravik ütleb:

    Ega rootslaste olukord ka kiita ei ole – eks üritavad päästa veel mis päästa annab ning õpetada nüüd maast madalast lastele, et snoppen käib ikka snippanisse, mitte kuhugile mujale.

  2. Kakk ütleb:

    See küsimus (et mis ikka kuhu käib) oli ka uudise juures kommentaariumis. Arvestades sealset konteksti võib aga oletada küll, et sarja edenedes võidakse tegelasi vaikselt juurde tuua… Praegu Rootsis toimuv on üsna mitmes mõttes masendav.