Kontserdielamus: Mäks & Co

Täpsemalt siis Tõnis Mägi, Tallinna Poistekoor ja keelpillikvartett. Toimumiskoht Kaarli kirik.

Algas nagu traditsiooniline jõulukontsert. “Kolm laeva”, “Püha öö” jne. Siis saadeti poisid puhkama ja Mäks tegi vahepeal puhta pulli elevantide ja päkapikkude teemal. Vahele mängisid keelpillikvarteti tüdrukud aga väga ilusates seadetes lugusid. Üldse oli selle kontserdi vaieldamatu trump seaded – tänu neile kõlas Mäks rokilikult isegi poistekoori ja keelpillidega.

Vist parim lugu tuli suht lõpu eel. “Pühendus” on muidugi Mäksi klassika, aga tavaliselt sellises kergelt svingivas bändiseades. Seekord “laulis tausta” poistekoori vanem seltskond ja kõlas ürgvingelt. Ka “Kesk võõraid välju” (mida polegi kaua kuulnud) ja muidugi klassikaline “Looja, hoia Maarjamaad” olid head. Mäks oli vist veidi külma saanud, aga proff laulja on ilmselt proff laulja igas olukorras.

Igati õige liigutus oli kohale minna.

 

Kommenteerimine on suletud.