UpDate

Kolledži tudengid võtsid kätte ja otsustasid läinud aasta lõpus ajalehte tegema hakata. Saadeti siis ka personali listi üleskutse kaasa lüüa – pärast selgus, et Kakk oli ainus, kes huvi üles näitas. Seepeale võtsid jüngrid ja toppisid Kaku karistuseks initsiatiivi eest arvamustoimetajaks. Lehele valiti avaliku konkursiga nimi ka, pealkirjas mainitu võitis (siitpoolt pakutud “AFK” jäi teiseks).

Nüüd on avanumber valmis ja rahvale kättesaadav ning esmane tagasiside on päris positiivne (ehkki parandamisruumi on ka selles numbris piisavalt). Aga leht on üldiselt vahva – hea kujundus, lahe isikulugu matemaatikaõppejõud Kristiinaga, rektori tervitus alguses ja puha.  Kaku esimene arvamuslugu võttis üles juba siin varem virisetud teema “Palju puu peasi” – harilikult inimestele sihuke näpuvibutamine ei meeldi, aga seekord läks õnneks.

Tegijad on õnneks suuremalt jaolt rebased, seega kui jõudu ja viitsimist jagub, võivad nad koguni paar järgmist aastat apdeitida. Jõudu neile. 🙂

Üks mõte “UpDate” kohta

  1. Kodanikud peaksid fotograafi lahti laskma. Nii jubedaid pilte, kus muidu kenad inimesed täiesti katastroofilised välja näevad, ei ole mina enne näinud.
    Või siis õpitagu fotoshoppi kasutama.

Kommenteerimine on suletud