Auu, abiratas!

IT Kolledži uut maja alles hakatakse ehitama, Sakalat aga juba lõhutakse. Ehkki see tiib, kus ITK põhiosa asub, peaks teoreetiliselt alles jääma, asub kogu II ja III korruse pikk koridor ju sillana kogu kompleksi keskelt läbimineva tänava kohal ning toetub lammutatavale hoonele. Kui nüüd kahele alusele toetuval moodustisel üks alt ära võetakse (oht muutuda ebastabiilseks on seal juba silmaga näha), siis … auu! Kas keegi on natuke füüsikat ka õppinud?

Kui te ikka peate tolle ühe toe alt ära võtma, siis pange sinna midagi vähemalt ajutiselt asemele, seniks kuni kolledž tulevaks talveks uue maja valmis saab ja Mustamäele kolib. Näiteks pronkssõdur. Või kesikute ihukujuri Tauno soomlasi hirmutama kavandatav tuukerkalevipoeg.

2 mõtet “Auu, abiratas!” kohta

  1. Huumor küll, meeskonna turvad valvamas ja värki.
    ITK kolib mustamäele?? Ruumi vähe? KMIN nillib maja omale?

  2. Huumor jah, ainult tiba kuri huumor. Asi jõudis viimaks ajakirjandusse ka ja Kallel õnnestus asi seisma panna. Muide, ta ise istub tolle koridori otsas ja oleks musta stsenaariumi puhul esimene, kes tänavale kukub…

    Aga kolimisest – kolib jah, see on ammu teada (vähemalt neile, kes seal töötavad – ma ise ka aastast 2001 üht otsa pidi ITKs). Maja ehitatakse TTÜ ühikate ja IT-maja (endine AK) vahele, kus vanasti oli automajand vms. Põhjusi on ilmselt mitmeid, praegune maja pole siiski õppetööks mõeldud ning muuhulgas on ka täiesti ligipääsmatu puuetega inimestele (ja kooli puhul on euronõuded ses mõttes üsna karmid, varsti tullakse TLÜ-le ilmselt ka selga). Ruumi peaks ka natuke juurde tulema. Vt ka http://www.itcollege.ee/kolledz/uus_maja/ Kinnisvarapoolt ma eriti ei tea, aga eks sellist kohta kesklinnas nilliksid paljud.

Kommenteerimine on suletud