Pühapäevamuljed

Kirju pühapäev oli. Hommikul Kiisuga poejooks, siis kirik, siis veidi loengukirjutamist (erandkorras, üldjuhul üritab Kakk pühapäeviti mitte tööd rabada) ja saunaskäik vanemate juures.

Harkujärvel sai peale missat arutatud ka suvise laagri asja – loodetavasti õnnestub mister de Luna ka sinna laulma kutsuda. Sellest võiks ju lausa mingi kontserdi moodi ürituse korraldada (vend Janek, kui seda loed – ilmselt saame Joeli saatmisega hakkama küll?).

Saunaskäigu osas üritasime järgida auväärseid antiiktraditsioone, mil termides ka kultuurseid jutte aeti – niisiis toimus koostöös fotomehest väikevennaga saunalava-arutelu teemal “”Tulnuka” filmi mõju eesti noorsoole ning selle kasutuspotentsiaal õppevahendina üldhariduskoolides”. Lisaks filmitegelastele sai käsitletud ka omaaegset Haista Gängi ja teisi sarnaseid kultuurinähtusi.

Lõpuks sai telekast uudiseid vaadates näha mitmeid toredaid inimesi, kes ei ole siitmaist päritolu, kuid ajasid eesti asja ja rääkisid korralikku eesti keelt. Kui siia lisada rida aastate jooksul läbi käinud lahedaid õpilasi ning veel paar praegust hästi vahvat kolleegi, siis saigi hommikusest vihastamisest (vt eelmist sissekannet) hoolimata palju selgemaks, et hoolimata mõne teise riigi mölast on siinmail väga palju mitte-eesti päritolu, ent asjalikke, tublisid ja toredaid inimesi. Selle mõttega võikski lõpetada.

Kommenteerimine on suletud.