Öirolaulud

Kuna esimest tutvustust ei näinud, läksin millalgi veebist uurima. Eelnevalt oli lehes kirjutatud, et jube jama on. Aga ei ütlekski, et võrreldes viimaste aastatega ekstra jamam oleks. Kaks täitsa head lugu, pooli võib teist korda ka kuulata. Nii et Kakk saadaks ühe kahest loost, mida on juba päris palju läbi kuulatud:
* Gerli ja Sal-Saller – vaieldamatult väga hea laulja, laul on ka enam-vähem. Gerli kannaks ka palju kõvema paueriga loo välja – ilmselt ei ole kahtlust, kes hetkel Eesti parim naislaulja on.
* Laura ja Sven – kunagine trennikaaslane on püsinud oma liistude juures ja teeb seda, mida üsna hästi oskab. Laul on hea (isegi parem kui Gerli oma), aga häirib sarnasus eelmise Laura looga (“Moonwalk”, mis omakorda sarnaneb Madonna ühe hitiga). Laura näeb ilus välja ja kannab ka laulu korralikult ära. Täisbänd laval koos kahe löökpillikomplektiga annab ka asjale juurde. Üldmulje meenutas omaaegset Sandrat ja tema abikaasat Michael Cretut. 🙂

Ülejäänutel on nii ja naa. Rohelist ilmavaadet propageerivad krišnaiidid olid vahvad, aga Pajusaar&Pilvre on küll paremaid lugusid teinud. Ninjadel oli laul igav. 2QS oli enda kohta hea (ebatüüpilise) loo teinud, aga see RHCP “Under the Bridge” -kitrakäik on juba praegu kõigil põiki hambus. Inese lugu oli eelmise aasta oma hale vari, Hele & Kristjan olid oma ilusa looga lihtsalt vales kohas.

2 kommentaari postitusele “Öirolaulud”

  1. mks ütleb:

    Heheh, miskipärast oled sa märkimata jätnud oma arvamuse selle Soul Militia loo kohta (My Place või misiganes see oli)… Minu esimene mõte seda nähes oli, et tohoh, kas keegi on suutnud Justin Timberlake’i esinema kutsuda 😀

  2. Kakk ütleb:

    Noh, mida öelda… Timberlake oli jah (niipalju kui teda näinud olen). Aga ei ole absoluutselt minu stiil. Öirovisioonile oleks kah imelik saata. Nii et minu jaoks jäi see lugu sinna teise poolde.