Vinge Veebileht(R)

Enn kommenteeris eespool singijuttu ja andis vihjeks Viiratsi lihatööstuse veebilehe (aitäh!). Aga seekord kommenteeriks pigem toda veebilehte ennast – see [L] http://www.lihatoostus.ee on ikka tõsine saavutus (vaadake koodi!)… Loodetavasti on Ennul õigus ja nende singid on head – aga nagu itimehed ei kipu vorste tegema, nii ei peaks lihatööstuse sellid veebi sepitsema. Konkreetne näide on tõsiselt jube MS-HTML’is õudusunenägu.

4 kommentaari postitusele “Vinge Veebileht(R)”

 1. Günter ütleb:

  2004-02-19T22:55:00Z
  2004-03-30T11:46:00Z

  “Ega’s head veebilehte paari päevaga tee!”

 2. Kakk ütleb:

  Selles on Sul muidugi õigus. Siiski oleks võinud ka selle suht lakoonilise lehe, mis seal praegu on, teha natukenegi standardeid arvestades. Usu mind, see kood näeb veebiga põhjalikumalt tegeleva inimese jaoks väga jube välja (W3C validaator leiab tollest jupikesest 18 viga). Wordiga MS-HTMLi salvestades ei saagi paremat tulla.

  Võib ju öelda, et no kama – midagi on väljas ja telefonid saab kätte, muu polegi oluline. Aga väikestest lollustest kipuvad paraku suured arenema.

 3. kutt ütleb:

  Rahu kakk, rahu.
  Laseme inimestel teha vorsti ja vaatame kuidas ise hakkama saame.
  W3C validaator:

  http://www.itcollege.ee/ 95 Errors
  https://jora.kakupesa.net/ 3 Errors

 4. Kakk ütleb:

  🙂

  OK… Aga ilmselt oled siiski nõus, et veal ja veal on vahe. Jora kasutab WordPressi, mis üldiselt valideerub väga hästi – need kolm viga tulevad ilmselt kusagilt eestindusega tehtud muudatustest (mis ei tähenda, et nad peaksid seal olema – ainult et hetkel peale vaadates kohe ei tabanud ära, milles asi. Aga uurin). ITK veebi osas olen neile tegelikult ka vist juba paar korda seda öelnud, aga ju pole leitud võimalust parandada. Eks ma ütlen neile korra veel.