Arusaamatu

Küsimus mks-ile ja teistele Vista kasutajatele: kas [L] see kutt Slashdotis pani millegagi puusse või nõuab Vista tõesti (ka volume licensing‘uga) puhta installi puhul teist Wini alla? Vt. ka järgnevat kommentaari – kas ongi nii, et kui ekstra installikat ei küsi, siis seda ei saa…?

1 kommentaar postitusele “Arusaamatu”

  1. mks ütleb:

    hrmhh… kahtlane, väga kahtlane, ise olen küll täiesti puhtale kõvakettale Windows Vista peale lasknud, kuigi mitte CD’lt vaid hoopis DVD’lt, seega ei oska seda osa kommenteerida, samuti sai paarile kooliarvutile enne Teeviida messi Vista peale pandud puhtale kettale, samuti polnud muresid, võibolla on asi kinni mingis konkreetses jupis (sest slashdotis on ju ka kirjutatud, et kolleeg ei saanud Vista installerit CD’lt buutima isegi siis kui XP all oli, eeldan, et autoril ja ta kolleegil on sama konfiga arvutid)… kokkuvõtteks eelnevale tekstile – ei oska midagi tarka öelda 😀