Pingviinipaber

Nonii – tehtud, ĂŒtles paks mees. 🙂   LPI-102 sai hommikul kah lĂ€bitud ja nĂŒĂŒd peaks Kakk siis [L] Linux Professional Institute’i arvates Juba Natuke Taibukas Lind olema. Millalgi ehk saadetakse vĂ€ljamaalt vastav Uhke Paber ka.

Aga kĂ”igile Linuxi-huvilistele julgeks tĂ€itsa soovitada. Õppematerjale leiab netist (lisaks ametlikele raamatutele) ja kĂ”ige nĂ”utava Ă€raĂ”ppimise jĂ€rel hakkab Linuxi vĂ€rgist pĂ€ris hĂ€sti aru saama. Millalgi tulevikus tuleb ka jĂ€rgmine tase LPIC-2 ette vĂ”tta.

APDEIT 20.04: [L] nagu LPI lehel kirjas, annab Novell LPIC-1 sooritajatele lihtsalt kĂŒsimise peale enda kĂ”ige madalama Linuxi sertifikaadi. Proovitud: nĂŒĂŒd on Kakk ka [L] Novell Certified Linux Administrator. Kui kunagi rohkem SUSEga tegemist tuleb, vĂ”ib ka Professionali vĂ”i Engineeri peale mĂ”elda.

2 mĂ”tet “Pingviinipaber” kohta

  1. Oudekki: TĂ€nud! Selle viimase peale on traditsiooniline vastus: “Ta on tĂ”esti ĂŒles tĂ”usnud!” 🙂

    Loodetavasti saab sest paberist ka teistele kasu olema, kuna 95% tĂ”enĂ€osusega avaneb uuest Ă”ppeaastast kolledĆŸi tudengitel vĂ”imalus ka ise neid sertifikaate saada (ja siis juba mĂ€rgatava hinnasoodustusega). Nagu juba mainitud: Austraalias vĂ”i Brasiilias on Eesti diplom ĂŒks kahtlane asi, aga sedalaadi serdid on (kahjuks vĂ”i Ă”nneks, kuidas vĂ”tta) mĂ€rksa rahvusvahelisemad.

    JĂ€rgmine suur paberihankimine on muide veel ees juunikuus, aga see on hoopis madinakunstide vallast – sellest kirjutab siis, kui asi tehtud peaks saama.

Kommenteerimine on suletud