Hüperkiire

Tänasest istub Jora (ja kogu Kakupesa) siis Elioni kiire ühenduse otsas. Pole miskit öelda, asi läks kiiremaks küll. 🙂  Tänud tehnik Taavile, kes ebastandardse kliendi vajadustega (kodune server pole vist päris igapäevane) kenasti hakkama sai.

2 kommentaari postitusele “Hüperkiire”

  1. Irve ütleb:

    Kiidan ka ise toote heaks.

  2. lontu lõvikutsu ütleb:

    Kas Elisa ADSL sama raha eest kiirem pole? Minul vähemalt oli, Elioni eelis oli alustava ettevõtte pool aastat tasuta teenust, aga Elisa pakkus kiirusega kahekordselt. Elisa miinus on nende oma seadme pealesurumine, oma seadmega lauatelefoni nt kasutada ei saa, sest seadmesse on parool ette kirja pandud. Elisa seade täna on Thomson, samasugune kui Elionil, vist isegi versioon varasem. Sunnib istuma 54 mbitises minevikus Wifi-poolel, kommutaator kohtvõrku on ka vaid 100 mbiti. Kõik oleneb vist konkreetse asupaiga seadmetest, tegelikult oleks Elion ka sama raha eest rohkem kiirust pakkunud, aga mitte minu aadressil …