Kanuutamas

Vahel on EMT kliendiks olemisest isegi kasu. Seekordne kampaania pakkus välja poole hinnaga kanuumatka Tori Matkakeskuses. Perega minnes oli võit 4 inimese pealt kokku 600 krooni – üldse mitte paha variant. Aitäh!

Eks siis täna kasutasimegi selle kingituse ära ja põrutasime Torisse. Valisime marsruudiks rabajalutuskäigu + 18 km kanuusõidu. Jupid sindrid ei viitsinud rabasse tulla – turakad, jäid nii ilusatest vaadetest ilma… Kakk astus korra laudteest mööda ja vajus põlvini mudasse, aga see oli pisidetail – sooja ilmaga kuivas jalg peagi ära ka. Aga peab ütlema, et tasakaal on endiste aegadega võrreldes kõvasti paranenud – mööda ühest laiast lauast tehtud teed käimine polnud enam mingi probleem.

Seejärel lükkasime kanuud vette ja hakkasime allavoolu minema. Teistel peale minu erilist kogemust polnud, aga sõiduga tulime ilusti toime. Maa oli muidugi üksjagu pikk – jäime oma arust juba päris kaugel lõunalaagrisse ning tuli välja, et alles alla poole on sõidetud… Jõgi oli madal ja pidevalt pidi passima, et kivide otsa ei satu, paarist väikesest kärestikust tuli ka läbi tulla (aga need olid mõne muu jõega võrreldes suht taltsad).

Tagasi Torile jõudes olid kõik üksjagu kapsad, isegi paadist andis välja ronida. Aga ikkagi oli hästi mõnus sõit. Pildid on nüüd ka [L] Kakkr’is väljas.