bin Tux

NewsForge pajatab päris huvitava loo vaba tarkvara levikust islamimaades.

Väikese muigega: loodetavasti ei hakka Jüri Kõndiv Põõsas asjast kinni ega kuuluta Linuxi kasutamist terrorismi toetamiseks. Ei tahaks nagu Guantanamosse sattuda. 😛

1 kommentaar postitusele “bin Tux”

  1. aabram ütleb:

    Araabiamaades on olnud ajalooliselt seegi probleem, et neil on alati olnud märksa rohkem jama oma teksti korraliku kuvamisega kui meil. Meie nutt ja hala š-tähe puudumise üle pole võrreldav selle jamaga, mis neil seal valitsenud on. Ja ajalooliselt on paraku MS tooted olnud parima araabia skripti toega ning see olla kuuldavasti oma kõva jälje jätnud.

    Lisaks muidugi veel see õnnetus, et kuni tänase päevani ei tööta paljud isegi enam mitte-niiväga-põlve-otsas-tehtud tarkvaratooted RTL kirjutussuunaga või kui töötavad, siis pooletoobiselt (nt kursor ei kajasta kohta, kuhu täht reaalselt tekib ja edasi-tagasi liikumine on pehmelt öeldes pees).

    Aga lootust on, pikapeale surevad latin-only tooted ilmselt välja.