Vastuoluline asi

Kakk kirjutas [L] IADIS WWW/Internet 2006 konverentsile ühe full paper’i intellektuaalomandi ees seisvatest probleemidest ([L] dokkide lehel oleva raamatupeatüki lühendatud ja veidi täiendatud variant). Täna tuli siis hinnang: accepted.

Mis asja aga põnevaks teeb – kolm retsensenti neljast pakuvad hindeid skaalas good kuni excellent, üks aga paneb weak ning mis kõige naljakam, kommentaarid on tüüpiline uudisegrupifleim stiilis “Wow, you really did a disservice for yourself with that quote“. Teised ütlevad “the paper is very clearly written” ja “full of interesting examples“, tema ütleb “no arguments at all“. Huvitav, kas kellegi varbad jäid tõesti nii kõvasti jala alla, et ohver kaotas võime mõistlikku kriitikat teha? Eks seda näeb siis konverentsil kohapeal. Preprint’i panen sellest jutust lähiajal välja.