Kas mängivad lolli või…?

See küsimus kerkis keelele, kui BSA-nimeline kunstirühmitus [L] oma järjekordse umbl^H^H^H^Havangardistliku luuletuse avaldas. Kaua võib…?

Igaks juhuks selgitav märkus: Kakk pole 2000. aasta sügisest saadik oma tarkvara eest maksnud. Täiesti legaalselt (Linux, OO.o, Firefox etc) – kuid BSA metoodika järgi on tegu selge “piraatlusega”.

Muide, [L] Äripäevas on grupivend Valdur asjale pihta saanud (ehkki ta väljendub kaugelt liiga diplomaatiliselt – BSA statistika kvaliteedis on alust kahelda küllaga).

3 mõtet “Kas mängivad lolli või…?” kohta

  1. Kui mõtlen enda ja tuttavate arvutile, siis enamikul on Windows kaasa tulnud ja kasutavad (mõningase minupoolse keeldumise peale peale midagi muud paigaldada) openoffice’it ja muud vabavara.

    Hiljuti paigaldasin ühele arvutikaugele sõbrannale Ubuntu, sest ta netbook oli aeglane ja ta ise tahtis.

    Samas mine sa tea: võib-olla on kuskil piraadihunnikud ja äkki lähevad kõik arvutimängud neil ka arvesse, mida noored tõmbavad ja mängivad?

  2. Piraadihunnikud…? Kas need on seal Kariibi mere saarte peal, kus Musthabe ja Henry Morgan omal ajal asjal käisid (midagi guaano sarnast)? 😀

    Aga seda, millisest laest BSA oma numbreid alla võtab, teavad ilmselt ainult nemad ise. Statistikaga sel kuigivõrd pistmist ei ole.

Kommenteerimine on suletud