Ülestõusmispühad tulid põrinal

Kakk nimelt otsustas täna tsikliga Harkujärvele missale ronida. Chopper kiriku ees on meie tingimustes vist suht vähelevinud vaatepilt – igatahes põhjustas see kohalolijates piisavalt elevust ja eriti noorem generatsioon ronis pärast välja aparaati vahtima-näppima. Isegi isa Heigo tuli imeasja takseerima (ja nentis, et Kakk on ikka ull loom küll). Peale teenistust toimunud kohvilauas avaldas rahvas veel kõvasti kiitust ka eileöise esituse eest – seega läks Taevatee taasühinemine asja ette. Tuleb vist edasi mängima jääda (sõltub paljuski sellest, kas Hundu jääb sõbralikku naaberriiki Hiiumaale või tuleb Tallinna tagasi).

Aga ilm oli ilus ning põristada tõesti mõnus. Seepärast otsustasin ka igapühapäevase vanemate külastamise ja saunaskäigu rattaga teha (OK, päris lavale siiski sadulas ei roninud :P). Pärnu maanteel suurima lubatud kiirusega sõita oli küll veidi jahe, kuid mitte midagi hullu. Kohapeal oli ka väikevend, kes kah rattaga ühe väikese tuuri tegi ja asjast suht sillas oli (Kakk kurinahk annab jälle halba eeskuju!).

Tagasi koju sõita oli hästi mõnus – päike just loojus, ilusaid vaateid oli hulganisti. Tsikli puhul on veel üks peidetud pluss sund-jalutuskäik parklast koju – siingi oli hästi mõnus läbi hämarduva Laagri koju jalutada. Kokkuvõttes oli seega igati mõnus päev.