Jaapani päev

… läks täna Kalamajas täitsa ilusti.

Algselt polnud kindel, kui palju sedalaadi aktsioon huvilisi kokku toob. Kui aga õla panid alla Jaapani saatkond, üks sushiköök ja mitmed oma ala entusiastid, siis kukkus üritus üllatavalt ladus välja ning Kalamaja põhikool oli rahvast lausa paksult täis. Loengud, õpitoad ja demod läksid kõik täie ette. Ise paraku ei saanud ikebanat, go’d ja kalligraafiat proovima minna, kuna tuli olla ametis kahe võitluskunstidemo heeroldi rollis ning madinakunstide õpitubades hulka energiapommidest pägalikke (suurem osa aktiivseid proovijaid olid algklassijõmmid) kantseldada.  Aga demod tulid päris uhked ja ilmselt saavad nii mõnedki klubid nüüd tublit täiendust.

Näha sai Põllu-senseid, Vello-sani Hikari klubist (70 kandis härrasmees, kes demol esines ja ikka veel usinalt trennis käib), vana jutukasõpra Kotengut ja mitmeid teisi ammuseid sõpru-tuttavaid. Ja Vello kinkis Kakule jalutuskepp-hanbo (mis eelmises elus oli ilmselt jupp kardinapuud) – väga auväärne kingitus. 🙂

7 mõtet “Jaapani päev” kohta

  1. Tundub, et tõesti vahva üritus oli. Kahju, et sa varem siin selle kohta infot ei levitanud – Kalamaja Põhikoolis (minu lapsepõlvekool) oleks Jaapani teemat kindlasti tahtnud uurida 🙂

  2. Kahju jah. Aga ITK stendil oli plakat üle nädala üleval. Listidesse nagu ei tahtnud saatma hakata, mõni oleks risustamiseks pidanud.

  3. Äkki ikka kuidagi võiks saata seda infi veel. Ise nagu ITK stendi juurde ei satu aga oleks täitsa hea meelega uudistama tulnud.

  4. Seda võiks siis igast teiste ürituste kohta ka teha. Ma arvan et see ei oleks kuigi spam.

Kommenteerimine on suletud