Eli on, eli pole

Just selline “lahti-kinni” mäng on paraku käinud Kakupesa võrguühendusega juba mitu kuud. Mingid täiesti seostamatud võrgukasutajad üle Eesti ja eri provaiderite võrkudest ei saa lihtsalt serverit kätte. Paaril inimesel on ühendus müstiliselt lahti läinud – algul ei saanud, nüüd saavad. Teised ei saa tänini – ping töötab, kõik muu aga mitte (ka IP-ga ei saa kätte). Endal ei õnnestunud pikka aega ühegi sellise koha otsa kukkuda – täna aga proovisin Endla tänaval puuetega inimeste majas traadita võrku ning ainus veeb, kuhu sisse ei saanud, oli Kakupesa… Kusjuures traceroute jäi pidama Pesa-esise Elioni lüüsi (gateway) peale. Serverini pole ükski hädaline pääsenud, logides pole mingeid märke (nii et Pesa neile kinga ei anna).

Jama värk, loodetavasti leiavad Elioni sellid ikka vea üles.

2 kommentaari postitusele “Eli on, eli pole”

  1. jah.aga@gmail.com ütleb:

    tehnilise toe käest ikka küsisid?

    tugi@elion.ee

  2. Kakk ütleb:

    vt nüüd juba ülemist sissekannet. 🙂 Neid sai peeditud vahelduva eduga päris pikalt. Viimaks tuli sealt üks asjalik inimene appi.