Uus Jora rubriik: publikatsioonid

Kolleeg Mari pakkus välja, et kuna Kakupesas on vaid Jora otseselt RSS-iga varustatud, siis võiks siin teada anda ülesriputatavatest uutest materjalidest (konkreetselt tekkis küsimus E-Ülikooli konverentsikirjutise osas). Niisiis tegin uue teema, kus annan teada uutest kirjutistest.

Senised kirjutamised (k.a. viimatised) on praegu väljas aadressil http://www.kakupesa.net/kakk/docs/, lisaks sisaldab jooksvaid õppematerjale ning eelmise semestri arhiivi [L] Kaku Akadeemia. See leht vajab ilmselt korrastamist ja süstematiseerimist, võimaluse korral teen Kakupessa ka korrektse ePrints-süsteemi (kõigile publitseerimisega tegelejatele soovitaks lugeda [L] Open Access- initsiatiivist ja vaadata ka [L] Self-Archiving FAQ’i). Aga selleks peab rohkem aega olema.

APDEIT: kuna Jora toetab 2007. aasta sügisest silte, siis enam eraldi rubriiki pole, on aga sildid “sõnavõtud” (ehk ettekanded) ja “kirjutised” (avaldatud asjad).